Freubels & Zo Breien Babyslofjes breien

Babyslofjes breien

Babyslofjes breien post thumbnail image

Verwacht je binnenkort een kleintje of ben je op zoek naar een leuk en origineel kraamcadeau? Wat ik zelf heel erg leuk vind zijn gebreide babyslofjes of sokjes. De slofjes zijn zo schattig en lief en zitten daarnaast ook nog erg goed vanwege de goede pasvorm.

Je kunt deze babyslofjes natuurlijk kopen maar het is veel leuker om de slofjes zelf te breien of te haken. Zo krijg je een echt uniek en origineel kado voor de baby.

Je kunt zelf kiezen welke kleur wol je wilt gebruiken. Babyroze voor een meisje of stoer blauw voor een jongetje. Je kunt de slofjes ook voorzien van een schattig strikje of een stoere knoop.

Zelfgebreide sokjes zijn ontzettend leuk om te krijgen en om weg te geven. De meesten mensen denken dat het breien van sokjes moeilijk is maar dat valt ontzettend mee. Ik heb hier een paar linkjes gevonden waarmee je eenvoudig zelf babyslofjes kunt breien.

De meeste patronen zijn voor 2 tot 4 pennen en zijn uiteraard gratis. Voor de meeste sokjes en slofjes heb je maar weinig wol nodig en de gevorderde breister kan binnen 2 uur deze babyslofjes breien.

babyschoentjes – klik hier

babyslofjes op 2 breipennen – klik hier

Related Post